Καθιστώ καθαρό και κρυστάλλινο το πνεύμα σας, ώστε καμιά επιθυμία δεν θα μπορεί πια να το βλάψει!

Παθαίνω διάφορα... Πότε σαν βούδας πότε σαν Κούδας, μα ποτέ σαν ένας απλός Κουδοβούδας, αναρωτιέμαι αν αγάπησα εσάς, η μόνο τον εαυτό μου, αν αγάπησα ότι είναι γύρω μου η μόνο ότι από αυτά, ευχαριστεί το τομάρι μου ! Το τομάρι μου με όλα τα ζώα που ζουν απάνω του σκοτώνοντας το ένα το άλλο, μεταμορφώνεται σε έναν ολοζώντανο παράδεισο όπου η αντιλόπες βοσκούνε ήρεμα δίπλα στα ευνουχισμένα λιοντάρια! Καλά διαβάζεται, αφαιρώ τα δόντια τους, καταργώ την απόλαυση της φρέσκιας σάρκας απ το ένστικτο τους, και φέρνω την ειρήνη στα άπληστα  σπλάχνα τους !Και τη είναι αγαπημένοι το κάθε σώμα , το κάθε ων, αν δεν είναι ολάκερος ο κόσμος μέσα του όσο και έξω του; Αν αυτά δεν είναι, ένα και το αυτό σε κάθε ύπαρξη  και ιδιαίτερα σε μια ύπαρξη με συνείδηση και ενιαία σκεπτόμενη όπως η δική μας; Τα σύμπαντα 'όλα είναι, παρόντα, στον καθένα από μας, ναι, είναι μέσα μας όσο και έξω μας, και μεταφέρονται όπου βρισκόμαστε, παίρνοντας μέρος σε ότι κάνουμε και μοιράζονται ότι σκεφτόμαστε! Και έτσι αποφασίζουμε με την σκέψη μας ότι παρακινείται απ την επιθυμία μας αρχικά, μέχρι να αισθανθούμε αυτήν την ένωση, και αυτή η ένωση έχει κατανοηθεί, είναι η ευλογία που  τρέχει στο αίμα μας και στον κόσμο, σαν κομήτης διαπερνώντας τα σύμπαντα πραγματοποιώντας αυτήν την ενότητα, και αυτή είναι η αρχή της ανάσταση σας  στους αιώνες, αναδυόμενη!
Αφαιρώντας την δύναμη της μαγείας απ τους πονηρούς, καταργώ την μεταθανάτια αγονία ... και τις κολάσεις.!
Καθιστώ  καθαρό και κρυστάλλινο το πνεύμα σας, ώστε καμιά επιθυμία δεν θα μπορεί πια να το βλάψει! Καμιά επιθυμία απ αυτές που ύπουλα σας έθιζαν τα εσωτερικά κέντρα της ευδαιμονίας, απόλαυσης και της εκτόνωσης σας, δεν θα ξαναγγίξει το κρυστάλλινο και άπειρα πλέων διαυγές ευλογημένο πνεύμα σας!  Αχρηστεύω τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τις φωτογραφίες, τα dvd τις ταινίες, με τους παραπλανητικούς ήχους ήχους και τις μουσικές .
Γελάστε , μειδιάστε, που με αυτόν τον τρόπο, μέσα από εδώ, πληροφορείσθε, μαθαίνεται, το τη άρχισε αυτήν την εποχή  να συμβαίνει! Εγώ πρώτος ποιο πολύ γελώ ευτυχισμένος, που όλα αυτά εκπληρώνονται ανεπαίσθητα, χωρείς να βλαφτεί καμιά ύπαρξη , και χωρείς να πειραχτεί ούτε μύγα! Σε αυτούς που ίσως ρωτήσουν , κάτω από πια εξουσία και πια δύναμη τα γράφω αυτά,  απαντώ ότι έρχονται απευθείας απ την ανθρώπινη καρδιά , και ότι πραγματοποιούνται με την δύναμη του αδελφού της του ήλιου!
amin