ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ!

"...Χαίρε, της αμαρτίας αναιρούσα τον ρύπον...  ...χαίρε, της απάτης την πλάνη πατήσασα΄ "

 
                                                     ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΩΝ ΕΥΛΟΓΙΑΣ
Δεν έχουμε κανέναν ανάγκη, δεν μας έχει κανείς. Δεν υιοθετούμαι δόγματα, που είναι αντίθετα στις ρέουσες και ζωντανές απόψεις.
Προσφέρουμε ότι μπορούμε, ζητάμε ότι ο τρέφει το σώμα και το πνεύμα για τώρα, σήμερα 
               ...ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥΣ   
                   Γνωρίζουμε καλά αυτούς όπου τους δίνουμε εντολή για τα κοινά. Θα εκμεταλλευτούν την απάθεια μας και θα ΑΝΗΣΥΧΗΣΟΥΝ, χάνοντας την δική τους. Εσείς μην ανησυχείτε γι αυτούς. Σκεφθείτε ότι μες σε αυτήν την ρέουσα ευλογημένη ελευθερία,  μπορεί όποιος θέλει να την αρνηθεί και να μην την απολαύσει. Δεν παύει να είναι ευλογημένος όπως και εσείς, απλά έχει καταστεί ανίκανος να βλάψει ψυχικά τον πλησίον του, πόσο δε εσάς!
Κοινά είναι όλα όσα ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΆΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΓΗ, όσα δεν προσβάλουν δεν καταπιέζουν δεν εξαπατούν.
Γνωρίζουμε καλά, συνειδητά, ότι πνευματικά είμαστε αθάνατοι Όσοι από σας θέλουν, μπορούν πλέων να επικαλεστούν, να ανασύρουν το απέραντο παρελθών τους , δεν θα τους αρέσει καθόλου, γιατί μόνο σφαγές, βασανιστήρια, απάτες και ίντριγκες στα όνειρα τους θα δουν και θα συναντήσουν. Σε όσους συμβαίνει δίχως να το θέλουν, Να μην ανησυχούν, γιατί αυτό σημαίνει ότι έχουν μπει αυτομάτως στο ρεύμα της παγκόσμιας κάθαρσης. Ότι  ανασύρεται, δηλαδή , με αυτόν τρόπο, έρχεται σε επαφή με το άγιο πνεύμα που τώρα ρέει παντού, και ως εκ τούτου, καθαρίζεται, απ το κρίμα του παρελθόντος  (κάρμα), άρα  και απαλλάσσεστε.  Αναστηθήκατε  !
Ότι συμβαίνει είναι  αρνητικό όσο και θετικό ταυτοχρόνως.  Η σκέψη μας, το χαρακτηρίζει, και έτσι το  αναπαράγει, η το απομακρύνει. Αυτήν την σκέψη αδειάζω απ τις αρνητικές και βλαβερές ενέργειες του περασμένου αιώνα. Να μην χάνετε στις ατέρμονες αμφιβολίες και παρανοήσεις. Να θεωρεί ολοστρόγγυλα τα συμβάντα δίχως να χάνετε μέσα τους. Την τροφοδοτώ με Αρετή δύναμη  απάθεια, και  ελευθερία. Είστε τώρα ευλογημένοι!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΟΝΤΑΣ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ, Είστε πλήρεις και ευτυχισμένοι! Αυτή είναι η  ατομική σας ελευθερία. Η τροφή του πνεύματος σας! Το πολυτιμότερο αγαθό! μην το λησμονάτε!  Το ανάστημα της θείας εμπνεύσεως και ευλογίας, είναι η οικονομία σας, το κράτος σας, και ο λόγος της θείας, πλέων, υπάρξεως σας.
Δεν έχει τόσο σημασία τη θα κάνετε με αυτό, θέλετε να είστε μαζί, μείνετε μαζί, θέλετε να ζήσετε μόνοι; Μείνετε μόνοι. Θέλετε να καπνίζετε; Καπνίστε τον άμπακο, θέλετε να διαλυθείτε, διαλυθείτε... Είστε ευλογημένοι ούτος η άλλος, και κάντε ότι καταλαβαίνεται... κανείς δεν πρόκειται να αγγίξει, να πειράξει την χάρη . Δεν υπάρχει τρόπος πια ούτε τα μέσα, να βλάψει κανείς την λύτρωση σας  Σας παίρνω τον φόβο οποιασδήποτε εσωτερικής  βλάβης. Δεν πρόκειται πια να  σας βλάψουν την ψυχή! θαρρσείτε και ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ!
"Πάσα φύσις Αγγέλων, κατεπλάγη τό μέγα, της σης εναθρωπήσεως έργον΄τόν απρόσιτον γάρ ως θεόν, εθεώρει πάσι προσιτόν άνθρωπον, ημίν μέν συνδιάγοντα , ακούοντα παρά πάντων ούτος Αλληλούϊα".