ΡΉΓΜΑΤΑ


ΟΥΕ ΗΜΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΊΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΊΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΏ ΔΙΥΛΊΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΟΎΠΙ, ΚΑΤΑΠΊΝΕΤΑΙ ΚΑΡΑΒΌΣΚΟΙΝΑ
....................................................................................................................................................

ΡΉΓΜΑΤΑ
Το πρώτο ρήγμα στις απόκρυφες επιστήμες τα ιερατεία και τις ιδιωτικές φιλοσοφικές σχολές, έγινε με τον χριστιανισμό. Αυτό είναι το πρώτο φιλοσοφικό σύστημα που επαναστατεί ξεκάθαρα αρνούμενο ,την θρησκεία σαν καθεστώς, την οποιαδήποτε Ιερά σύνοδο, τους Μασόνους, τα παρακλάδια τους, ροδόσταυρους, ισουήτες και όλους τους "καθαρούς" με τον Χριστό να τους καταριέται “ΟΥΕ ΗΜΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΊΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΊΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΏ ΔΙΥΛΊΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΟΎΠΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΊΝΕΤΑΙ ΚΑΡΑΒΌΣΚΟΙΝΑ”, ρήγμα που αναγκάστηκαν να αφήσουν να γίνει σε μια εποχή που οι ανθρωπότητα χρειαζόταν να κάνει ένα βήμα μπροστά. Βέβαια οι πονηροί ξανακαβάλησαν του πλησίον την πλάτη. Ναι με δόλο και πονηρία το πράττουν μέχρι σήμερα αυτό, χρησιμοποιώντας της επιστήμες και την θρησκευτικότητα, κατά το πως τους συμφέρει. “τα καλά και συμφέροντα”.
Σήμερα ζούμε και βρισκόμαστε στην εποχή του δεύτερου ρήγματος, διανύουμε την περίοδο ενός συμπαντικού τραντάγματος, που θα διαπεράσει και τις ποιο καλοστημένες κατασκευές και τα ποιο εξιδανικευμένα προγράμματα!
Και δεν έχει σημασία πού είσαστε και τη κάνατε μέχρι τώρα. Δεν έχει σημασία τη σκεπτόσασταν και ποιο δόγμα, η φιλοσοφία ακολουθούσατε.
Αυτό που έχει σημασία και είναι αμετάκλητα επείγων, είναι να αντιληφθούμε, με ότι μέσα διαθέτουμε, την εποχή όπου μέσα της τώρα, ζούμε και βρισκόμαστε . Ναι, να καταλάβουμε ότι είναι “φυσικό” και πάνω στην ώρα, να αναποδογυρίσουν όλα , και ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να ενστερνιστούμε , να δεχθούμε και να αφομοιώσουμε αυτήν την μεγάλη αλλαγή.
Θα μείνουμε ορφανοί από Πατέρα και Μητέρα, ολομόναχη χωρείς φίλους και αδέλφια, ολομόναχοι δίχως συγγενείς , συνάδελφους, συντοπίτες . Χωρείς φυλή και δίχως έθνος ! γιατί έτσι, μέσα απ' αυτό το κενό, θα φανούν μπροστά μας ολόφρεσκες οι καινούργιες σχέσεις του κόσμου που έφθασε. Για να αντιμετωπίσουμε, σαν όντα του σύμπαντος κόσμου, μέσα στην σκέψη μας το ίδιο αυτό το σύμπαν, που ενώ μας γέννησε, και μας σπούδασε, συνεχίζει μαζί με μας, ακατάπαυστα να προοδεύει..
Και το ποιο αξιοθαύμαστο σε αυτήν την καινούργια σχέσει είναι ότι τίποτα από όσα περάσαμε δεν θα χαθεί!
Και δεν θα το ονομάσουμε, ούτε θα του απευθυνθούμε γιατί αυτός ο τρόπος έπαψε να είναι αναγκαίος, και πια δεν υπάρχει.
Μέσα από μας όλοι οι Σοφοί δάσκαλοι, ΕΠΏΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝΏΝΥΜΟΙ, οι Μάγοι ο ίδιος ο Μανητού, ο Ζαρατούστρα, ο Μίθρα, ο Διόνυσος, ο Βούδας, ο Κρίσνα, ο Θείος Πυθαγόρας, o Γκάντι και ο Θεάνθρωπος Χριστός, θα πάρουν την θέση της Μητέρας και του Πατέρα τη θέση του άγνωστου Θεού . Σε αυτούς θα απευθύνονται οι επόμενες γενιές των ανθρώπων, γιατί έκαμαν “κράμα” δημιουργώντας (σώμα), ύλη μέσα στο ίδιο το πνεύμα μας, μεταστοιχειώνοντας δηλ. Την “υλικότητα” τους, σε πνεύμα και το αντίστροφο,κατάφεραν να μεταμορφωθούν σε φύλακες οδηγούς, και γιατρούς των εθνών. Και αυτοί θα αποτελούν τους προγόνους μας τους συγγενείς μας στην κοσμική φυλή και το γαλαξιακό έθνος μας..
Όλοι αυτοί χρειάστηκαν για να μας προετοιμάσουν γι αυτή την εποχή. Αυτό που πάλεψαν , συγκρούστηκαν και θανατώθηκαν για να επιτευχθεί, τώρα γίνεται από μόνο του χωρείς καμιά ανθρώπινη επέμβαση , και το κάνει το ίδιο το Σύμπαν.
Εάν δεν είναι απλά και κατανοητά όσα διαβάζεται, δεν είναι αυτής της εποχής, και δεν συνάδουν στην πραγματικότητα. ν.ν.