και μη χοιρότερα


Πρέπει να υπάρχει κάποια εξήγηση, ίσος τα θέματα να σας πέφτουν λήγω βαριά, συμφωνώ, αφορούν ανθρώπους λίγους, όμως από όλων τον κόσμο. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΣΎΝΟΡΑ ΠΑΡΌΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΕΊ.
Έχοντας υπ όψη τις ανάγκες τις ανθρωπότητας πια, και όχι αυτές κάποιου λαού έστω περιούσιου, πηγαίνουμε πίσω όσο ποιο πολύ γίνεται για να μη αμφισβητηθεί καμιά παράδοση καμιά κληρονομιά από κάθε κομμάτι της γης, μα καθαρισμένες από τις αυταπάτες και τις δεισιδαιμονίες τους οι παραδώσεις, να αποτελέσουν το στήριγμα τις περιόδου που διανύουμε. Παρότι οι πόλεμοι των φατριών συνεχίζονται (δεν νομίζω ότι θα σταματήσουν ποτέ) εντούτοις τείνουν να απογυμνωθούν από κάθε σοβαροφανές κριτήριο που τις στηρίζει (πχ η βεντέτες και οι αντεκδίκησις υποχωρούν και εξαφανίζονται μπρος στα τρομακτικά φαινόμενα που συρρικνώνουν την δύναμη και την αντοχή του πλανήτη μας)...
Που αλήθεια νομίζεται ότι στηρίζονται όλα αυτά?
.. Εδώ έρχεται η απάντηση σε όποιον ρωτήσει "Γιατί"?
Γιατί εδώ είναι παγκόσμιος ιστός κι όσο υποστηρίζεται απ το παγκόσμιο εμπόριο
άλλο τόσο αποτελεί και την ενότητα μέσα απ την επικοινωνία,των ανθρώπων που μυστικά και βαθιά υπηρετούν την χαρά και την ευημερία όλων των όντων.
Σε εσάς λιπών που έχετε κατανοηση το ως έχει αυτού του κόσμου και που ενδιαφέρεστε να μοιραστείτε αυτήν Ειρήνη σας δηλώνω ότι πρώτα απ όλα χρειάζεται να την έχετε, να την ζείτε, γινωμένοι εσείς αυτή η Ειρήνη!

ΌΣΟΙ ΛΙΠΏΝ ΑΓΑΠΟΎΝ ΤΗΝ ΠΑΡΆΔΟΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΊΑ
Ας αρχίσουν να επιστρέφουν τα δώρα της ύπαρξης αντί να τα παρακρατούν αφύσικα καταστρέφοντας και κάνοντας κόλαση την ζωή τους, και τη ζωή των υπόλοιπων όντων.
Επιστρέψτε ότι σας εδόθη για να μην το χάσετε με το ζόρι!
..Δεν μπορεί να είστε νέοι για πάντα γιαυτό ζήστε μέσα στο χρόνο σας ώστε και η επόμενη γενιά να ακολουθήσει το παράδειγμα σας!
..Και δεν είναι θέμα καλοσύνης μα επιτακτικής ανάγκης
Παραδεχθείτε τον χρόνο σας και απαλλαγείτε απ την αυταπάτη του θανάτου.
..Να χαίρεστε στους νέους και όχι να προσποιείσται τους νέους