..αυτό το πενάκι τελικά πολύ μου αρέσει!
..10/12/(;)11/83 ακόμα,. Δεν είναι πενάκι είναι μαρκαδόρος, τέλος πάντων!
..Η βροχή ξανάρχισε, αρχίζει και σταματάει, όχι πολύ μα ίσα που να την ακούς , φρρρ πάν στα νάιλον του Κουτσουρά να νανουρίζει τις αγγουριές και τους ανθρώπους που τις περιποιούνται. Όχι πολλά πράματα δηλαδή γιατί τα πιο δύσκολα έχουν γίνει. όπως η απολύμανση, και η λίπανση της γης, το σκέπασμα με καινούργια γερά νάηλον το φύτεμα κοντολογίς όλες οι κοπιαστικές δουλείες που θέλουν κόπο και χέρια,έχουν εδώ και αρκετό καιρό τελειώσει.
..Τώρα μόνο ψέκασα χρειάζονται τα φυτά, και "στρούφισμα" στρίψιμο πάνω σε κάθετα σκοινιά που είναι δεμένα κάτω απ τα νάιλον. Τα άλλα τα κάνει η μητέρα φύση.

..Μόλις γιερέψουν κι απλώσουν θαρρετά τις φιλάρες τους ολόγυρα, σαν πάρουν ύψος και δέσει ο κορμός, ανάγκη δεν έχουν παρά μονάχα από νερό. Κι αυτό γιατί το στερούνται έτσι που που ναι μέσα στα θερμοκήπια κλεισμένα απ όλες τις πάντες μοιάζουν σαν τους φυλακισμένους που όλα τα περιμένουν απ τις υπηρεσίες των φυλακών.
..Γιατί και το χώμα ακόμα με τόσες χιλιάδες μεταφύτευσις κι άλλες τόσες απολυμάνσεις με δηλητήρια που σκοτώνουν ακόμη κι 'ανθρώπους, έχει χάσει τα συστατικά του. Έτσι τα φυτά από πάνω μέχρι κάτω τις ρίζες, περιμένουν απ τον γεωργό δεσμοφύλακα, συσσίτιο!

..Τώρα όλοι κοιμούνται και η αγαπούλα ξεκουράζεται μέσα και, το άκουσα κάποιος το είπε ! -"Κλαίει ο θεός"! κι εγώ πέταξα από συνήθειο ένα τι; -"Κλαίει ο θεός" επανέλαβε δείχνοντας τον ουρανό. Α! Έκανα χαζά και χαμογέλασα συγκαταβατικά όπως κάνω πάντα από συνήθεια.
..Να που τώρα μία η ώρα τη νύχτα μπροστά απ τη σήτα του παραθύρου της κουζίνας να το θυμάμαι. "Κλαίει ο ουρανός" διάβασα κάποτε στα γραφτά του Λουντέμη κι απόρησα, υπάρχουν άνθρωποι που δε λένε βρέχει μα κλαίει, κλαίει ο ουρανός, πράμα που για μένα σημαίνει ότι αισθάνονται ζωντανό τον καιρό και νιώθουν τις αλλαγές που περνούν μέσα μας, πάει να πει ότι είναι πιο αληθινοί σε ότι λένε, κι ότι αισθάνονται όλοι την ύπαρξη ζωντανά (εδώ ακόμη και το πραγματικά δεν μου λέει τίποτα) όπου κι αν βρίσκονται.

..Δεν κοιμούνται λυπών όλοι. Αυτό το φρρρ είναι ζωή. Το φρέσκο αεράκι που γλιστρά μέσα απ την σήτα, λικνίζοντας το πράσινο καρό κουρτινάκι, είναι ζωή. Είναι η αίσθηση ότι δεν ΚΟΙΜΟΎΝΤΑΙ όλοι.
..Οι άνθρωποι μπορεί να αλληλοεξοντώνονται από τότε που περπάτησαν πάνω στη γη, αυτή όμως απτόητη γυροφέρνει τον ήλιο, ασυγκίνητη στις μεγάλες πυρηνικές βλακείες και στον ηλίθιο ενθουσιασμό για νίκες πάνω στο ίδιο μας το τομάρι. Γενιές γενεών αιώνες για μας , ούτε ένα λεπτό για εκείνη' που να προλάβω να δω την κίνησή της που γεννιέμαι και πεθαίνω πάνω στο "κιχ" της.

..Και πούθε πρόλαβα ο σοφός κι έβγαλα το συμπέρασμα πως πρόκειται για άψυχο πράγμα η γη, πράγμα που δεν αισθάνεται δεν σκέπτεται δεν μιλάει; σάμπως να πρεπε να χει το σύμπαν την γλώσσα την δικιά μου. Πασχίζω τώρα να ξαναενώσω το κεφάλι με την κοιλιά μου για να βρω την αλήθεια, κι αφαιρώ , αφαιρώ, και τη βρίσκω; Το απόλυτο μηδέν συν ένα τόνο, τις αφαιρέσεις μου. Σ' αυτόν τον τόνο απάνω έφαγα απόβαλα συνουσιάστηκα, απ αυτά βέβαια δεν αφαίρεσα τίποτα. οι πράξεις των αφαιρέσεων η λογαριασμοί, δεν ενδιέφεραν τις ουσιαστικές μου ανάγκες. Αναπνοή εισπνοή και τα παρεμφερή εάν αφαιρεθούν, δεν θάχα ούτε ένα λεπτό να κάνω τις αφαιρέσεις μου. Λυπών!

φρρρρ κλαίει ο ουρανός
.....................
..ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
..Τα ζωγραφιστά μας βοτσαλάκια κοσμούν τις βιτρίνες 3ων μαγαζιών τις Γεράπετρας!
Τέλειωσε και η χιλιοποδαρούσα.
..Ρακβεστιτσεν το όνομα του μωρού τις πρώην μυλωνούς και νυν βασίλισσας. Έτσι γλύτωσε το παιδί τις απ τον ανθρωπάκο που το διεκδικούσε ένεκα τις υπηρεσιών που τις πρόσφερε!

..8΄30 Πάντα Κυριακή εσύ ταξιδεύεις, εγώ έφτασα στην "Γαλήνη" λήγω πιο δω απ την "Άγια Φωτιά"περπατώ απ της 5,30 έχασα το λεωφορείο για μίση ώρα

..Ένα θλιβερό τραγούδι για μια κρεμάστρα που τις κρεμούν ένα σορό ρούχα εδώ και δυο χιλιάδες χρόνια.
Αλλα τα παρακάτω αφορούν μια νέα ανάρτηση.

....................................................................................
Ανέβασα πάλη τον φαϊρεφόξ με κάτι λεξικάρες μέκγλα (μέϊν ιν ήνγκλαντ-σημ.μετ.Τσιφόρος) έπειτα εμφανίστηκε ως δια μαγείας και ο ορθογραφικός έλεγχος! Φαίνεται το πρόβλημα να ήταν απ το μπλόγκσποτ έφυγαν και τα σπάμ! Ωραία..
....................................................................................